Beperkte budgetten zijn vaak een uitdaging voor artiesten en kunstenaars. Een eigen website is er soms wel. Deze is moeilijk te onderhouden omdat daar vaak een webmaster voor nodig is. Social Media kan hier een revolutie veroorzaken!

Wat kan Facebook voor mij doen?

  • Facebook is laagdrempelig en biedt mogelijkheden om gratis exposities of concerten te promoten en nieuwe werken aan te kondigen. Hierdoor blijf je ‘in the picture’.
  • De virale werking van het netwerkeffect op Facebook: doordat je fans aan hun vrienden kunnen laten zien dat ze jouw werk waarderen, verspreiden zij de boodschap voor je! Geef je artiestenbestaan deze kans. Facebook is de grootste vriendensite ter wereld en groeit nog steeds.
  • Je kunt meerdere facetten, meerdere takken van je werk laten zien als ‘multitalent’.
  • Ook kunnen er in diverse talen berichten worden geplaatst met het oog op internationale bekendheid.

Wat kan CO!effect voor mij doen?

  • CO!effect biedt een speciaal Opstartpakket aan om op Facebook een goede start te maken als artiest.
  • Ben je eenmaal gestart en denk je: “Wat nu? Hoe hou ik het interessant?” Ook dan kan CO!effect ondersteunen met een Content Module. Zou je dit willen uitbesteden, dan kan dit met het Facebook Continuïteitspakket. Prijzen zijn afhankelijk van de hoeveelheid activiteiten.
  • Uiteraard kan ook een Facebook Op-maat-pakket of een 1 op 1 training worden samengesteld. In 1 ochtend op onze locatie leer je dan de ins en outs, speciaal op jouw situatie toegespitst. Voor een langere begeleiding is een Strategie Traject geschikt.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tagged with:
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *