Je bent natuurlijk al goed vertegenwoordigd op internet en je doet veel promotie o.a. via nieuwsbrieven. Wat kunnen Social Media en Facebook daaraan toevoegen?

Wat kan Facebook voor mij doen?

  • Een kanaal als Facebook is heel actueel, de meeste mensen checken dagelijks hun Facebook berichten! Facebook is daardoor dus ideaal voor zaken als aankondiging van de start van de voorverkoop of promotionele activiteiten.
  • Natuurlijk is er ook het netwerkeffect dat je ‘volgers’ informatie onderling uitwisselen waardoor je een veel bredere groep bereikt dan met de traditionele 1-op-1 communicatie. Vaak kan dat flinke kostenbesparingen opleveren.
  • Daarnaast geeft Facebook de mogelijkheid om veel makkelijker feedback te krijgen en te weten wat er speelt bij je doelgroep.

Wat kan CO!effect voor mij doen?

CO!effect kan je hierbij helpen in diverse stappen:

  • Een Facebook Module speciaal voor galerijen, concertgebouwen en musea.
  • Een Social Media Scan van de huidige activiteiten, met een advies hoe nóg beter online actief te zijn.
  • Een kant en klaar Facebook Opstartpakket om een goed Facebook profiel aan te maken of een Facebook Optimalisatiepakket om het bestaande profiel te optimaliseren. Uiteraard fraai vormgegeven en rekening houdend met de huisstijl.
  • Een Facebook Continuïteitspakket waarbij wij de content voor je plaatsen en meedenken hoe content te genereren en contact met de klanten te houden. Afhankelijk van hoe vaak er content komt, wordt dan een prijs bepaald.
  • Het Strategie Traject zou ook geschikt kunnen zijn bij advies voor een langere termijn: welke kanalen in te zetten voor welke doelgroepen, wat is er mogelijk, welke promotie mogelijkheden, wat kun je met check-in-services zoals Foursquare, hoe werkt adverteren op Social Media en hoe gericht kan dat, hoe doe je de interactie met de doelgroep, welke taal te spreken op welk kanaal, etc. Te veel om op te noemen dus dit pakket maken we op maat, afhankelijk van de aanwezige voorkennis.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tagged with:
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *