Wil je een goed indruk van je instelling overbrengen en ook beter contact hebben met je achterban? Al aan Social Media en Facebook gedacht om dat te bereiken?

Wat kan Facebook voor mij doen?

  • Aanwezig zijn op Facebook is een fraai visitekaartje voor je instelling. Je laat ermee zien dat je mee bent en de vinger aan de pols hebt.
  • Facebook kan je als middel inzetten voor o.a. fondsenwerving en fondsenbesteding.
  • Nog belangrijker is dat Facebook zorgen voor beter contact met de achterban. De flexibiliteit en het netwerkeffect zijn enorme voordelen ten opzichte van traditionele media. Sta continue en in real-time in verbinding met je sponsors, je leden en sympatisanten en geef hen de mogelijkheid om feedback te geven!
    Facebook biedt daar diverse mogelijkheden voor:

. de ‘vind ik leuk’ optie op elk bericht dat je plaatst
. je prikbord waar je contacten hun ideeën en berichten kunnen plaatsen
. je kunt ook vragen stellen aan je achterban en daardoor weet je wat er leeft
. speciale polls die eenvoudig in Facebook op te zetten zijn

Wat kan CO!effect voor mij doen?

  • Een combinatie van training en strategisch advies, gericht op interactie met de achterban is een geschikt advies. Een Strategie Traject is dan een mogelijke keuze van ondersteuning en begeleiding door CO!effect bij de implementatie van Facebook voor je bedrijf.
  • In de Content Module en de Conversatie Module leer je hoe een stroom van content op te zetten, wat je leden interessant vinden en hoe je met je klant online een gesprek kunt voeren.
  • Hoe je campagnes kunt voeren en adverteren op Facebook, hoe je bestaande nieuwsbrieven en de website hierin kunt meenemen, leer je tijdens een Conversie Module. Campagnes voeren en Adverteren kun je trouwens ook aan CO!effect overlaten: meer hierover in het Facebook Campagnepakket.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

Tagged with:
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *