Wil je als bedrijf ook met Social Media aan de gang? Twijfel je nog aan de toegevoegde waarde van vb. Facebook? Of ga je er voor?

Wat kan Facebook voor mij doen?

Wist je bv. dat Procter & Gamble per december 2010 besloten heeft geen televisiereclame meer te doen in de VS en dit budget te verschuiven naar de Social Media kanalen? Ook kleinere, lokale bedrijven kunnen meeprofiteren van de voordelen ervan! Hier zijn er een paar vermeld:

  • Een goede bedrijfspagina op Facebook is een visitekaartje van je bedrijf.
  • Het kan veel verder gaan dan dat: ook om contact met de klanten te houden en promoties te doen of zelfs campagnes te voeren is Facebook uitstekend geschikt en minder duur dan traditionele activiteiten.

Wat kan CO!effect voor mij doen?

  • Als Facebook expert weet CO!effect de ins en outs en helpt je bedrijf op weg. We komen zelf uit het bedrijfsleven dus weten als geen ander dat adviezen vooral praktisch moeten zijn en toepasbaar voor je branche.
  • Één van de meest gehoorde bezwaren tegen Social Media is: dat kost ons toch veel te veel tijd? Juist daarbij helpt CO!effect, door een aantal Outsourcing-paketten aan te bieden: Met het Facebook Opstartpakket maken we bv. een Facebook bedrijfspagina aan. Wil je dat CO!effect een tijdje de berichten op je bedrijfspagina plaatst en zorgt voor een continue, regelmatige aanwas van content, dan is het Facebook Continuïteitspakket weer uitstekend geschikt.
  • Wanneer er behoefte is aan Training, dan kan CO!effect dat In-company verzorgen. Hoe campagnes te voeren wordt bv. uitgediept in de Conversie Module.
  • Mocht er behoefte zijn aan een langer advies traject, lees dan meer over het Strategie Traject.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tagged with:
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *