Is Facebook iets voor winkeliers en de horeca? Ja! Het kan een ideale ondersteuning zijn. Je klant zit op Facebook. Weet hij jouw zaak te vinden?

Wat kan Facebook voor mij doen?

  • Het netwerkeffect betekent wanneer één van je fans iets leuk vindt, al zijn of haar vrienden dit kunnen zien. Dit is gratis PR!
  • Je assortiment, menukaart, foto’s en berichten geven op Facebook een eerste indruk van je zaak.
  • Wanneer iemand bij je binnenstapt en op de mobiele telefoon de zogenaamde check-in service van Foursquare aan heeft staan, kan dat allemaal extra naamsbekendheid opleveren!
  • Bovendien kun je op Facebook adverteren en doelgroep-gerichte campagnes voeren. Het is makkelijk om speciale acties en promoties op te zetten voor je volgers, je fans. Facebook kent namelijk de profielen van de gebruikers tot in detail! Kortom, de mogelijkheden zijn legio.

Wat kan CO!effect voor mij doen?

CO!effect heeft de volgende oplossingen:

  • Een Facebook Module met veel praktische voorbeelden en tips en antwoorden op branche-gerichte vragen, kunnen in-company op locatie gegeven worden.
  • Wij verzorgen je aanwezigheid op Facebook middels het Opstartpakket, uiteraard fraai vormgegeven en rekening houdend met de huisstijl.
  • Een Social Media Scan van hoe je vestiging er op dit moment voor staat op Social Media, met een advies hoe dit te optimaliseren. Er is veel mogelijk maar bepaalde details weten de meeste webmasters niet. Heb je niet per ongeluk een persoonlijk profiel in plaats van een zakelijk? Heb je een slimme koppeling gemaakt naar je website? Heb je bijvoorbeeld de openingstijden vermeld op Facebook? Dit en nog heel veel meer details, checken we.
  • Wat doe je als je eenmaal volgers hebt op Facebook? De Content Module leert je hoe contact met je klanten te houden en hoe aan interessante content te komen. De Conversatie Module leert je vervolgens om te gaan met reacties en feedback op Facebook en je reputatie hoog te houden.
  • In nauw overleg en op maat gemaakt, kunnen we met behulp van het Facebook Campagnepakket, speciale acties en promoties opzetten voor je fans. Ook kunnen we over dit onderwerp een Conversie Module verzorgen.

Neem gerust even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Tagged with:
 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *